Перейти до основного вмісту
КРУГЛИЙ СТІЛ

15 березня 2023 р. за співініціативи Міністерства освіти і науки України та Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбувся круглий стіл «Шляхи удосконалення освітніх програм за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт  та 014 Середня освіта (фізична культура)» за участі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Волинського національного університету імені Лесі Українки, Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка й Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

В дискусіях було обговорено специфіки підготовки ОП «Фізична культура і спорт», «Фітнес і рекреація» першого бакалаврського рівня, ОП «Фізична культура і спорт» другого (магістерського) рівня вищої освіти, які здійснюються кафедрою теорії та методики фізичного виховання і спорту, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності