Перейти до основного вмісту
Шановні студенти, аспіранти, докторанти та молоді вчені Факультету Фізичної культури та Здоров'я Людини! Запрошуємо вас приєднатися до наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених факультету Фізичної культури та здоров'я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (НТСАДМВ).

Шановні студенти, аспіранти, докторанти та молоді вчені Факультету Фізичної культури та Здоров'я Людини!

Запрошуємо вас приєднатися до наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених факультету Фізичної культури та здоров'я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (НТСАДМВ).

Чому варто вступити до НТСАДМВ:

1.Розвиток наукових навичок у сфері фізичної культури та здоров'я:
• Станьте частиною нашого товариства та розширюйте свої наукові навички через участь у дослідженнях та проектах, пов'язаних із фізичною активністю та здоров'ям.
2. Можливість отримати додаткові бали до рейтингу:
• Вступивши до НТСАДМВ, ви отримаєте можливість отримати додаткові бали, що позитивно вплине на ваш рейтинг та може стати важливим фактором у конкурентному середовищі.
3. Підтримка наукових ідей у галузі фізичної культури:
• Наше товариство надає підтримку для ваших ідей у сфері фізичної культури та сприяє їх реалізації.
4. Участь у дослідженнях та проектах:
• Отримайте можливість приєднатися до цікавих досліджень та проектів разом із висококваліфікованими науковцями.

Щоб приєднатися:
• Заповніть реєстраційну форму: https://forms.gle/7vZJqUKN849nX2yD8

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності