Перейти до основного вмісту
Зустріч НПП та здобувачів вищої освіти за ОП Фізична культура з переможцями обласного конкурсу “Учитель року – 2023” в номінації Фізична культура.

   Сьогодні 23 лютого, в онлайн форматі, на кафедрі фізичної культури та основ здоров‘я Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась зустріч зі стейхолдерами-випусниками .
     Захід був приурочений обговоренню сучасних напрямів вдосконаленню освітньої програми Фізична культура першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівня.

      В заході прийняли участь випускники факультету: переможець та другий призер конкурсу “Учитель року 2023” в номінації Фізична культура – вчитель фізичної культури ЗОШ № 25 м. Чернівці Микола Ніга та вчитель фізичної культури ліцею № 16 м. Чернівці Володимир Попов, а також науково-педагогічний персонал кафедри та студенти спеціальності Середня освіта. Фізична культура.

     На заході виступив кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри теорії та методики викладання фізичного виховання і спорту Ярослав Галан із доповіддю «Роль волонтерства у соціально-психологічній адаптації дітей (ВПО)», ознайомив учасників вебінару з різноманітними заходами, проведеними в цій галузі, та їхнім впливом на навчально-виховний процес у сучасних умовах.

    Учитель-методист Ніга М.М. ознайомив студентів кафедри з особливостями роботи учителя фізичної культури, різноманітними аспектами роботи учителя з школярами та надав практичні поради стосовна шляхів реалізації потенціала майбутнього учителя фізичної культури в межах НУШ.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності