Перейти до основного вмісту
Змагання зі спортивного орієнтування

5-7 квітня у рамках Всеукраїнських змагань, присвячених пам’яті захисників України Олега Ленюка та Андрія Келі, студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування.

Старт заходу відбувся на базі Чернівецької гімназії №4.

Студенти поглибили свої знання та отримали практичний досвід організації та проведення змагань. Зокрема, взяли участь у старті на коротку дистанцію «спринт» як спортсмени-учасники та волонтери.

Отримані сертифікати, за участь у змаганнях здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр», є підтвердженням засвоєння ними предметних компетентностей обов’язкового освітнього компоненту «Туризм та спортивне орієнтування з методикою викладання» освітньої програми «Фізична культура», а також набуття знань шляхом неформальної освіти.

Програмні результати здобуті у процесі неформального професійного навчання мають право на визнання результатів навчання (здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти у системі формальної освіти), бути складовою підсумкових показників ОК Туризм та спортивне орієнтування з методикою викладання, відповідно до «Положення про взаємодію формальної та неформальної освіти, визнання результатів навчання (здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти у системі формальної освіти)» ЧНУ, протокол №4 від 28 березня 2022 року.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності