Перейти до основного вмісту
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

   Відповідно до наказу Ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича від 01.02.23р. № 40 24 березня 2023 року на факультеті фізичної культури та здоров’я людини відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт (далі Конкурс) з галузей знань і спеціальностей.

    У фінальному етапі Конкурсу спеціалізації «Фізичне виховання» , за результатами відбіркового туру, взяли участь 3 студенти спеціальності 014«Середня освіта. Фізична культура». В кінцевому підсумку місця розподілились наступним чином:

1 місце – Дудка Богдан (206 гр.). Тема «Патріотичне виховання учнівської молоді засобами фізичної культури та Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), наук. керівник доцентка, кандидатка педагогічних наук Кисилиця О.М.

2 місце – Валентина Петіхачна (306 гр). Тема: «Інноваційна спрямованість професійної діяльності вчителя фізичної культури», наук. керівник: асистентка Єремія Я.А.

3 місце – Логвиненко Анастасія (305гр.)Тема «Особливості застосування рухливих та спортивних ігор в інклюзивному фізичному вихованні» наук. керівник: доцент, кандидат педагогічних наук Васкан  І.Г.

   Конкурсну комісію спеціалізації «Фізичне виховання» представляли: Балацька Л.В., доцентка, кандидатка наук з фізичного виховання і спорту, доцентка кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, заступниця декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків факультету фізичної культури та здоров’я людини; Гакман А.В., докторка наук з фізичного виховання і спорту, професорка кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту; Логуш Л.Г., доцентка, кандидатка педагогічних наук кафедри фізичної терапії, ерготерапії та домедичної допомоги.

Конкурс пройшов на високому організаційному рівні, за що вдячні керівництву факультету, професору Ярославу Зорію та заступниці декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків доцентці Ларисі Балацькій.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності