Перейти до основного вмісту
Вітаємо переможців Кубка України з рукопашного бою

23-24 березня в місті Київ проходив Кубок України з рукопашного бою присвячений пам'яті загиблих воїнів спец призначенців Головного управління розвідки Міністерства Оборони України.

Кубок України з рукопашного бою – це щорічні змагання, які проводяться з 2003 року. Їх організовує Всеукраїнська федерація рукопашного бою (ВФРБ) за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Перший Кубок України з рукопашного бою відбувся 20-21 грудня 2003 року в місті Києві. У ньому взяли участь 120 спортсменів з 14 областей України. Переможцем у загальнокомандному заліку стала команда Київської області.

Цього року в складі збірної команди Чернівецької області виступали студенти факультету фізичної культури та здоров'я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича:

  • Жураківський Валентин – 1 місце (студент 4 курсу спеціальності 014«Середня освіта (фізична культура)»);
  • Григоряк Микола – 2 місце (студент 4 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»).

Команда Чернівецької області виборола 1 загальнокомандне місце. Пишаємось гідним представленням та здобутками наших спортсменів та бажаємо їм подальших перемог! Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності