Перейти до основного вмісту
Відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру

6 квітня в Україні та світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace). Це свято було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.

«Спорт на благо розвитку та миру» – ключове формулювання цієї міжнародної події, що підкреслює його важливість і необхідність для суспільства, держави та усіх нас.

Студенти та викладачі факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича щороку активно долучаються до відзначення цього свята через організацію спортивно-масових заходів. Цьогоріч на спортивні майданчики ЧНУ завітали учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Чернівці та студенти Педагогічного фахового коледжу для того щоб позмагатись у трьох фізичних випробуваннях та продемонструвати свої здібності у  фітнес-конкурсі.

Серед 21 команди-учасниці третє місце здобули учні Чернівецького ліцею №10 (вчитель – Павло МАКСИМЧУК), друге місце посіла команда Чернівецького ліцею № 13 (вчитель – Альона ПАЛАМАРЮК). Переможцем змагань стала команда Педагогічного фахового коледжу (викладач – Севіль  ЧУБАТЕНКО).

Привітали учасників та нагородили переможців змагань - головний спеціаліст управління освіти Чернівецької міської ради Руслан ФЕДЮК, декан факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярослав ЗОРІЙ, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, Заслужений тренер України Ігор НАКОНЕЧНИЙ, старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, Заслужений майстер спорту України Ольга НІКОЛАЙЧУК.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича вітає усіх спортсменів та тих, хто любить і захоплюється руховою активністю. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів та нових спортивних звершень!

Міцного здоров’я та сил нашим спортсменам, які захищають рідну землю від окупантів. Честь, слава і вічна пам’ять спортсменам, які загинули за Україну!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності