Перейти до основного вмісту
Баскетбол


Під час урочистого відкриття з вітальними словами до гостей та учасників звернувся декан факультету фізичної культури та здоров’я людини, професор Ярослав Зорій. Корнелій Жукотинський, начальник ЧО відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України під час виступу звернув увагу на високі показників у спорті ЧНУ ім. Ю. Федьковича. 
Президент ЧОФБ, Геннадій Водовоз подякував ЗСУ за можливість проводити подібні заходи на мирних вулицях м. Чернівці. 
В змагальних баталіях взяли участь три чоловічих колективи : 
1. ЧОДЮСШ м. Чернівці (тренер – Геннадій Водовоз)
2. БК «НОВО» м. Новоселиця (тренер, учасник бойових дій – Віктор Здерчук)
3. ЧНУ імені Ю.Федьковича (тренер – доц. Лариса Балацька )
За результатами, золоту перемогу у турнірі здобула команда ЧНУ імені Юрія Федьковича , срібло – ЧОДЮСШ , бронза – БК «НОВО» м. Новоселиця.
Кращим гравцем турніру серед чоловічих команд визнано, студента 6 курсу факультету фізичної культури та здоров’я людини – ІЛЛЮ КАМБУРА. 
Також вперше у подібному заході долучені жіночі баскетбольні колективи:
1. ДЮСШ №1 м. Кам’янець-  Подільський (тренер- Ліза Гордєєва)
2. ЧОДЮСШ м. Чернівці (тренер – Руслан Чихімський) 
3. ЧНУ ім. Ю. Федьковича – (тренер – доц. Лариса Балацька)
Перемогу в поєдинках здобула команда ЧНУ ім. Ю. Федьковича, друге місце посіла команда - ДЮСШ №1 м.  Кам’янець-  Подільського, третє - ЧОДЮСШ м. Чернівці.
Кращим гравцем турніру (MVP) серед жіночих команд – визнано  студентку 1 курсу економічного факультету – МАРИНУ ЛІКАР .
Атмосфера змагань була сповнена дружньою підтримкою глядачів та студентів. Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити подібні заходи, залучати молодь до занять спортом, зміцнювати дружні відносини з командами інших міст та селищ, підвищувати спортивну майстерність гравців та обмінюватися досвідом роботи тренерському складу.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності