Перейти до основного вмісту
Спортивно-патріотичний захід “Рух заради перемоги” для випускників ЗЗСО м. Чернівці

У п'ятницю 12 травня 2023 року на багатофункціональному майданчику ЧНУ о 14:00 відбувся фізкультурно-патріотичний захід “Рух заради перемоги” в якому прийняли участь випускників ЗЗСО м. Чернівці. 

Спортивно-патріотичний захід був проведений в дусі руху до перемоги. Випускники ЗЗСО міста Черівці мали нагоду позманатись в комбінованих естафетах різного змісту та отримали гарну та корисну розрядку в розрізі підготовки до майбутнього складання ЗНО/НМТ та вступу до закладів вищої освіти.

Загалом в заході прийняло участь 13 ЗЗСО м. Чернівці. Між естафетами випускники ЗЗСО мали нагоду отримати пам’ятні подарунки від організаторів та спонсовів заходу, та були нагороджені корисними-цікавими призами спортивного спрямування.

Перше почесне місце посіла команда випускників Багатопрофільного ліцею №4, другими стала команда Чернівецького ліцею №10, третє місце посіла збірна команда випускників Чернівецького ліцею №8.

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності