Перейти до основного вмісту
News Name Спортивно-масовий захід «GO PLAY»

27 квітня на спортивному майданчику (вул. Небесної сотні 4д) відбудеться загальноуніверситетський захід «GO PLAY» серед студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Проводить змагання студентський актив 3 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». Безпосередня організація здійснюється за підтримки Профспілкової організації студентів та Студентського парламенту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Як стати учасником змагань?

Склад команди – 8 учасників (4 студенти та 4 студентки). Учасниками можуть бути студенти з одного/декількох факультетів та навчально-наукових інститутів, які заповнять заявку до 24 квітня 2023 року. Учасники команди мають бути в єдиній спортивній формі.

Посилання на реєстрацію.

Всім учасникам заходу нададуть сертифікати, за які можна отримати додаткові бали до рейтингу успішності студента. Призерів відзначать цінними призами: грамотами та медалями.hou

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності