Перейти до основного вмісту
Перемоги студентів на Чемпіонаті Європи з греплінгу

З 9 по 12 березня 2023 року у м. Бухарест (Ромунія) проходив чемпіонат Європи з греплінгу серед чоловіків та жінок. У складі
Національної збірної України брали участь 9 спортсменів з Буковини, серед яких: 4 студенти та 5 випускників спеціальності «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та здоров’я людини.
Студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», які гідно представили себе на чемпіонаті Європи : 2 золоті медалі здобув Кізюк Роман ( магістр, 501 гр.) ставши абсолютним чемпіоном Європи.
Срібну медаль приніс команді Никифорук Микола (магістр, 502 гр.). Бронзову медаль здобула Морарь Снежана ( бакалавр, 203 гр.)
Над підготовкою спортсменів працювали заслужені тренери України: Горюк Петро Ілліч – асистент кафедри ТМФВіС, Наконечний І. Ю., доцент, завідувач кафедри ТМФВіС.
Також важливо зазначити, що випускники спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» також вибороли призові місця, а саме: Максимчук Павло – 1 місце, Снігур Іван – 3 місце, Лучич Флора – 3 місце.
Пишаємось гідним представленням та здобутками наших спортсменів та бажаємо їм і їхнім тренерам подальших перемог!
Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності