Перейти до основного вмісту
Наш випускник - Заслужений майстер спорту України з грепплінгу

Вітаємо випускника факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Романа Кізюка з присвоєнням звання Заслужений майстер спорту України з грепплінгу.

Дякуємо тренерському складу викладачів кафедри теорії методики фізичного виховання і спорту, а саме, заслуженому тренеру України Петру Горюку та заслуженому тренеру України Ігорю Наконечному за належне навчання нашого студента, завдячуючи якому він досягнув таких спортивних вершин.

Наразі Роман Кізюк також має звання Майстер спорту України міжнародного класу з панкратіону та Майстер спорту України міжнародного класу з ММА.

Наші випускники вкотре доводять, що педагогічна та виховна складова нашого університету є надзвичайно потужною та спроможною створити справжніх фахівців у своїй справі. Вітаємо Романа та бажаємо успіхів на міжнародній арені!

  • Петро Горюк
    Роман являється єдиним ЗМСУ з греплінгу Чернівецькій області першим ЗМСУ в Україні, це звання він заслуговує повною мірою. Оскільки, вирізняється високим рівнем працездатності та завжди мотивований долати нові вершини. Успіх в спорті може бути тільки завдяки високого рівня працездатності, дисципліні та регулярними заняттями. Всі ці пункти Роман виконував протягом п'ятнадцяти років спортивної карʼєри.
    Петро Горюк
    Заслужений тренер України, тренер Збірної України з панкратіон та греплінгу, асистент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту
Наш випускник - Заслужений майстер спорту України з грепплінгу
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності