Перейти до основного вмісту
На факультеті відзначили День фізичної культури та спорту

8 вересня на факультеті фізичної культури та здоровʼя людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся захід, присвячений Дню фізичної культури та спорту України.

З привітальними словами до учасників та гостей заходу звернувся завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, Заслужений тренер України, доцент Ігор Наконечний, а також начальник Чернівецького обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський, які наголосили на необхідності формування у здобувачів освіти навичок і культури здорового способу життя; важливості залучення дітей і підлітків до занять спортом; популяризації здорового способу життя; розвитку масовості спорту та фізичної культури; об’єднанні в гармонійне ціле мистецтва і спорту тощо.

Основною частиною заходу стали естафети, змагання з перетягування канату серед новоспечених здобувачів освіти 1-го курсу факультету фізичної культури та здоров’я людини.  Змагання відбулися на високому професійному рівні. Усі учасники змагань були нагороджені солодкими призами від декана факультету професора Ярослава Зорія та отримали пам’ятні браслети від громадської організації «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ».

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності