Перейти до основного вмісту
Міжнародна академічна мобільність викладачів кафедри

З 23 по 30 вересня 2023 року в рамках програми Еразмус+ кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри фізичної культури та основ здоров’я Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Олена Мороз пройшла стажування у Міжнародній літній школі «Physical Culture and Sport in the higher education system» Poznań (POLAND). Захід організовано за ініціативи Adam Mickiewicz University.

Олена Олександрівна отримала неоціненний досвід, відвідуючи насичені теоретичні та різноманітні практичні заняття з волейболу, пляжного волейболу, фітнесу, плавання, скандинавської ходьби, які в більшій мірі, були спрямовані на представлення особливостей організації освітнього процесу студентської молоді, зокрема в Університеті імені Адама Міцкевича. Особливо емоційно-захоплюючи проведено демонстраційне тренування з пляжного волейболу.

Учасникам було організовано Український вечір на якому відбулось частування українськими традиційними стравами, які приготували учасники заходу від українських ЗВО.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності