Перейти до основного вмісту
Круглий стіл “Шляхи удосконалення освітніх програм за спеціальністю 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт в Переялаві.

В Переяславі, 15 березня, проведено Круглий стіл “Шляхи удосконалення освітніх програм за спеціальностями 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт” за участі НПП Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, Полтавського національного педагогічний університету ім. В. Короленка, Волинського національного університету ім.Лесі Українки та Університету Григорія Сковороди в Переяславі. В процесі проведення заходу поєднано освітню та спортивно-масову спрямованість. Дякуємо колегам за можливість взаємозбагачення досвідом!!!!!!!

Слова вдячності за сприяння в організації поїздки викладацького складу, від нашої Альма-матері, ректору Роман Петришин та декану Yaroslav Zoriy …..

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності